top of page

/aktiviteter

Kun jenter fikk være med - 5 uforglemmelige døgn..

Drømmen hadde vært der i mange år. Å etablere et reiseselskap der Provence skulle oppleves i kombinasjon med påfyll av positive innspill og noen problemløsningsteknikker. Mottoet var positiv tankegang. Jeg stiftet selskapet, stilte garantier, utabeidet markedsmateriell og nettside - og holdt informasjonsmøter. 

Det ble fylt opp til 2 kurs á 12 jenter. Varighet 5 døgn i fantastiske april/mai.

 

Jeg kunne ikke fransk! 

Men drømmen skulle gjennomføres.

Med leide biler med franske (og engelsk/norsktalende) sjåfører og et fantastisk sjarmerende hotell med unike, franske rom, var rammen satt.

 

Jeg var så spent!

4 researceturer tok jeg i forkant. Ruten ble lagt - og det ble uforglemmelig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi besøkte vakre og enestående byer som Gordes og Roussillon, vi hadde innleid fransk kokk som på en gammel herregård lærte oss -og lot oss delta i -et franskt måltid. Vaktlene måtte vi preparere selv, likeledes skulle urtene plukkes i hagen. En 4-retters meny smakte himmelsk - og vi hadde gjort det selv!

 

Mitt ønske om å formidle positivitet!

Hver morgen før utflukter hadde jeg en times kurs/innlegg med temaer over problemløsning og positiv tenkemåte. Vi reflekterte utover dagen og alle måtte være med på tur - ingen fikk trekke seg tilbake for å fordype seg i tanker på egenhånd..

 

Utrolige Gigondas!

Høydepunktet var gåturen over Gigondas - ca 2 timers tur - der deltakerne kom til franke oster og vinsmaking av dalens produksjon på en fjellhylle ovenfor Beau-Mes- de-Venise. Utsikten over Côtes du Rhône var blendende vakker og turen over fjellet med vinrankene, den klare luften, den varmende solen og det hyggelige selskapet hadde skjerpet smaksløkene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veien videre:

Til tross for disse 2 turene med toppskår i tilbakemeldingene, ble det med dette.

Et lite selskap har stor risiko, og som eneste ansatt var ansvaret særdeles stort. Økonomisk sett ble det ikke stort igjen i kroner - men du verden for en investering i erfaring og egenutvikling. 

Og drømmen min var realisert!

Drømmer kan endre seg. Når ett mål er nådd, tegner det neste seg tydelig.

På turene mine så jeg at det manglet stilige, funksjonelle reisevesker/bager. Jeg endret selskapsnavnet til 7 Oceans AS og designet en kolleksjon selv. 

Dette ble starten på et nytt eventyr - og India ble landet.

 

Følg drømmene dine!

Noen ganger går drømmer i oppfyllelse. Noen ganger ikke. Det viktigste er å tørre å gjøre det du innerst inne er overbevist om og virkelig ønsker. De erfaringene du høster kan være både gode og mindre gode. Ved å ta styring over ditt eget liv, vil du uansett bli bevisst handling og resultat. Gjør du det du alltid har gjort - får du det du alltid har fått. Ønsker du et annet resultat, en annen hverdag, er den eneste som kan endre på dette, deg selv. Det finnes hauger av unnskyldninger for å unngå endringer - men da når du ikke målene dine heller. Lykke til i prosessen!

bottom of page